Hirdetés

2024.03.22. 11:25

A Selye János Egyetem: Több, mint egy Egyetem!

Ne maradj le! Jelentkezz az alapképzésekre március 31-ig!

PR cikk

Forrás: Beküldött

Fotó: szinghoffer

A Selye János Egyetem Észak-Komárom város egyedüli felsőoktatási intézményeként, 2024. március 31-ig várja a jelentkezéseket alapképzéseire. Széleskörű képzési palettával és nemzetközi ösztöndíj-lehetőségekkel állunk a diákok rendelkezésére, magyar nyelven, nappali és levelező tagozaton.

Milyen alapképzéseket kínálunk?

Gazdaságtudományi és Informatikai Kar

  • Alkalmazott informatika – nappali tagozatos képzés
  • Vállalati gazdaságtan és menedzsment – nappali és levelező tagozatos képzés
  • Vidékfejlesztés – nappali tagozatos képzés

Tanárképző Kar

  • Tanári szakok - szabad szakpárosításban – nappali tagozatos képzés

- Biológia
- Informatika
- Kémia
- Matematika
- Történelem
- Kateketika (Hitoktatás)
- Angol nyelv és irodalom
- Német nyelv és irodalom
- Magyar nyelv és irodalom
- Szlovák nyelv és irodalom

  • Óvodapedagógia és köznevelés – nappali és levelező tagozatos képzés

Református Teológiai Kar

  • Missziológia, diakónia és szociális gondoskodás – nappali tagozatos képzés
  • Református teológia – nappali tagozatos osztatlan mesterképzés
Forrás: Beküldött

Miért válaszd a Selye János Egyetem képzéseit?

A Selye János Egyetem Észak-Komárom városának egyedüli felsőoktatási intézményeként, magyar nyelven kínálja széleskörű képzéseit alap- és mesterszinten nappali és levelező tagozaton. De miért is érdemes a Selye János Egyetemet választani?

1. Magyar nyelvű oktatás: A képzés magyar nyelven folyik, így a nyelvtudás nem akadálya a sikeres tanulásnak. A hallgatók számára az ügyintézés is magyar nyelven történik.

2. Tandíjmentesség: Nappali tagozaton a standard tanulmányi időn belül tandíjmentesen tanulhatsz. Ez jelentős anyagi segítséget jelenthet a hallgatók és családjaik számára.

3. Nincs központi ponthatár: Sikeresen teljesített érettségivel bekerülhetsz egyes szakokra, így a felvételi során nem kell aggódnod a pontszámokért, elég a középiskolás tanulmányi eredményeidre összpontosítani.

4. Modern infrastruktúra: Felújított, minden igényt kielégítő kollégium és jól felszerelt tantermek, laboratóriumok, könyvtár, sportközpont áll a hallgatók rendelkezésére. Ez biztosítja a modern és komfortos tanulási környezetet.

5. Aktív hallgatói élet: Számos diákszervezet, sportkör és kulturális program várja a hallgatókat. A Selye János Egyetem nemcsak a tanulásról szól, hanem a közösségi élményekről is.

6. Gyakorlatorientált képzés: A Selye János Egyetem nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatorientált képzésre. A hallgatóknak lehetőségük van szakmai gyakorlatokon részt venni, projekteken dolgozni és bekapcsolódni a tudományos diákköri tevékenységbe. Szoros szakmai kapcsolatot ápolunk pl. a MOL csoporttal, akik minden évben megszervezik a SJE-MOL egyetemi napot (https://fei.ujs.sk/hu/hirarchivum/6370-sikeresen-zajlott-a-3-sje-mol-nap-2024-02-22-en.html).

7. Nemzetközi kapcsolatok: Aktív, közkedvelt és kiterjedt Erasmus+, CEEPUS és Makovecz hallgatói mobilitások várják az érdeklődőket. Az egyetem aktívan vesz részt nemzetközi programokban, így a hallgatóknak lehetőségük van külföldi ösztöndíjakra pályázni, külföldi egyetemeken tanulni. 

8. Elhelyezkedési esélyek: A Selye János Egyetem diplomája elismert a munkaerőpiacon. A hallgatók a tanulmányaik során megszerzett tudásukat és tapasztalataikat sikeresen kamatoztathatják a munkahelyükön.

9. Barátságos légkör: A Selye János Egyetemre jellemző a családias légkör. A hallgatók és az oktatók közötti kapcsolat nyitott és közvetlen.

10. Komfortos kollégium: A hallgatók az egyetem saját, nemrégiben felújított kollégiumában, 2-3 ágyas szobákban kerülnek elszállásolásra. Szinte minden kollégiumot igénylő hallgató számára elérhető a kollégiumi elhelyezés.

11: Ösztöndíj: Az intézmény hallgatójaként számos ösztöndíj megszerzésére van lehetőséged.

Ha modern, dinamikus és nyitott egyetemen szeretnél tanulni, ahol a hallgatók állnak a középpontban, akkor ne habozz! Jelentkezz 2024. március 31-ig a Selye János Egyetem képzéseire!

Jelentkezés és bővebb információ a felveteli.ujs.sk honlapon érhető el!

Forrás: Beküldött

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában