CPAC Hungary 2023

2023.04.04. 10:00

Ismét megrendezik a konzervatívok legnagyobb konferenciáját Magyarországon, Orbán Viktor is felszólal

Május elején az Alapjogokért Központ újra megrendezi a CPAC Hungary-t, vagyis a jobboldal legnagyobb nemzetközi akciókonferenciáját Budapesten. Az esemény főszónoka Orbán Viktor miniszterelnök lesz.

Orbán Viktor miniszterelnök, az esemény főszónoka a 2022-es CPAC Hungary politikai fórum első napján a Bálna Budapestben 2022. májusában

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Újra megrendezik a konzervatív erők legjelentősebb konferenciáját Magyarországon. A május 4-re és 5-re meghirdetett eseményen a főszónokon, Orbán Viktor kormányfőn kívül számos jelentős külföldi személyiség is színpadra lép majd. Andrej Babis és Janez Jansa korábbi cseh és szlovén miniszterelnökök, Kari Lake, akit az Egyesült Államokban lehetséges alelnökjelöltként emlegetnek, Eduardo Bolsonaro, Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia, Herbert Kickl, az Ausztriában jelenleg legnépszerűbb Szabadságpárt elnöke, valamint Barry Moore és Paul Gosar amerikai kongresszusi képviselők is – közölte az Alapjogokért Központ.

Érkeznek még politikusok, influenszerek, újságírók Európából, Észak- és Dél-Amerikából, Izraelből és Japánból is.

A visszaszámlálás tehát elkezdődött: hamarosan valóra váltjuk a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását! CPAC Hungary: együtt erő vagyunk – és csakis együtt van erőnk a békéhez!

– fogalmazott közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

 

Címkék#CPAC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában