Bulvár-celeb

2023.09.06. 07:50

Azonnal műteni kellett Arnold Schwarzeneggert

Arnold Schwarzenegger most beszélt csak arról, hogy három nyitott szívműtétje is volt.

Austrian and American actor, businessman, filmmaker, retired professional bodybuilder and politician Arnold Schwarzenegger arrives at the Los Angeles Premiere Of Netflix's 'FUBAR' Season 1 held at AMC The Grove 14 on May 22, 2023 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Fotó: NurPhoto via AFP

A legutolsó műtétje 2018-ban volt, ami kihívásokkal teli időszakot hozott maga után, mivel egy forgatás miatt csak három hónapja volt a gyógyulásra.

„Amikor magamhoz tértem a műtét után, az orvosom ott állt előttem, és azt mondta: »Nagyon sajnálom, de hiába terveztünk nem invazív műtétet. Hibáztunk, és átszúrtuk a szívfalát, ami miatt belső vérzés lépett fel, és fel kellett nyitnunk ahhoz, hogy megmentsük az életét«” – idézte fel a komoly műtétet a színész.

„Először csak 10 lépést tettem meg, majd mindig egyre többet. Amikor plusz motivációra volt szükségem, behívtam a barátaimat, és azt mondtam nekik, srácok, fel kell tüzelnetek, számoljátok, hány lépést teszek! És ezt csináltuk minden nap, mindenki bejött hozzám a kórházba” – idézte az E.T.

Végül a barátai segítségével formába került a forgatás idejére, szerinte ehhez a pozitív hozzáállása és a szerettei is hozzájárultak – írja az Origo.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!