Átadás

2023.07.15. 15:30

Új járművekkel a lakosság védelméért: mutatjuk, mit kaptak a tatabányai polgárőrök +fotók

A nemrégiben megújult Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület lendületének és megannyi együttműködő partnerének köszönhetően személygépkocsik és elektromos rollerek is már a rendelkezésükre állnak Tatabánya lakóinak és értékeinek védelme érdekében.

Kemma.hu

A polgárőrök az új járműveknek köszönhetően hatékonyabban tudják pásztázni a város területét

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Megyeháza téren szervezett ünnepségen mondott köszönetet Molnár Zoltán, a Tatabányai Polgárőrség Önvédelmi Egyesület elnöke mindazoknak, akik segítették őket céljaik elérésében. Köszöntötte az újjáalakult szervezetet Szücsné Posztovics Ilona polgármester mellett Kun Csaba, Komárom-Esztergom Vármegye Polgárőr Szövetségének elnöke is.

A gépjárműveket megáldotta Gedő Attila, címzetes esperes is, aki egyben megköszönte a polgárőrök figyelmét. A szentmisék alkalmával ugyanis rendszeresen figyelik a parkolókat, segítik a híveket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Molnár Zoltán, a Tatabányai Polgárőr Egyesület elnöke lett az OPSZ újonnan alakult Kutyás Szolgálati és Állatvédelmi Tagozatának elnöke. Az eseményen elmondta, hogy a polgárőrök a saját működési területeiken teljesített közterületi szolgálataik során és azon kívül mindig is érzékenyek voltak az állatokkal kapcsolatos bánásmódra. Hiszen egy olyan polgári rétegről beszélünk, akikben erős a társadalmi kötelék, a szabálykövetés és a segíteni- és tenni akarás.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!