év végi összegzés

2018.12.19. 09:02

Az év utolsó kistérségi ülését rendezték a tatai városházán

Idén utoljára ült össze a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács a városháza dísztermében. Az évértékelő végén a járási hivatal egy nyugdíjba vonuló munkatárását is köszöntötte a testület vezetője.

Kemma.hu/ Tata.hu

Forrás: tata.hu

A tata.hu beszámolója szerint az idei utolsó ülés napirendi pontjai között szerepelt a Társulás 2018. évi költségvetésének módosítása, emellett az aktuális közbiztonsági helyzetről dr. Friedrich Gábor r.ezredes, Tata Rendőrkapitányságának kapitányságvezetője számolt be, majd tájékoztató hangzott el a jelenlegi gyermek- és családvédelmi feladatokról Székely Csabától, a Szociális Alapellátó Intézmény vezetőjétől, valamint a kistérséget érintő EFOP-1.5.2-16-2017-00043 azonosító számú projektről Lőrincz Anita szakmai vezetőtől.

Évet zártak a tanács (Fotó: tata.hu)

Michl József a helyszínen elmondta:

– 2018-ban sok szép feladatot végeztek el, és számos új pályázati terv megvalósulhatott. A kistérségi fenntartású intézmények idén is zavartalanul működtek, minden, erre az évre kitűzött célt sikerült elérni. Köszönöm polgármestertársaim együttműködését, hiszen egy nagyon jó csapatban dolgozhatunk együtt azért, hogy a kistérségben élők békés, nyugodt légkörben tölthessék a mindennapjaikat. Emellett a hivatalnak és a társszervezeteknek is nagy köszönet jár az együtt gondolkodásért, az összehangolt, kiváló munkáért – fogalmazott a Társulási Tanács elnöke.

Az ülés végén a Társulási Tanács nevében Michl József, Lévai Ádám tatai grafikusművész alkotásával mondott köszönetet nyugdíjba vonulásának alkalmából Vámosiné Illés Mártának, a Tatai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály vezetőjének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!