Szavazz!

2024.05.25. 08:44

Fotókon a 6 eltűnt parkolóhely: pofátlanság vagy kényszermegoldás a vonalra állni? Szavazz!

Fél tucat fotót hoztunk, amelyek ugyanakkor és ugyanott, a tatabányai kórházzal szemben lévő parkolóban készültek. A látvány bizonyosan mindenkinek megemeli a vérnyomását, aki helyet keres. Pofátlan parkolás vagy kényszer szülte megoldás látszik rajtuk? Nézd meg a képeket, és mondd meg te!

Kemma.hu

Nagy a forgalom reggelente a tatabányai Szent Borbála kórház előtti parkolókban. Nagy a kereslet a parkolóhelyekre, van, hogy háromszor, négyszer is fordulni kell, mire az ember valamelyik tömb mellett helyet talál. Éppen ezért bosszantó, mikor a sofőrülésben előre dőlve, tágra nyílt szemekkel, a szélvédőn át pásztázva a sort, 100 méteren belül 6 olyan foghíjat is látni, amihez közelebb érve derül csak ki, hogy ott bizony van is hely, meg nincs is. Árnyékra vetődtünk.

Ha ez a ... nem így állt volna be! Ha picit figyel másokra! Ha nyitott szemmel parkol! Ha nem hiszi, hogy az övé a világ! Ha nem gondolja, hogy véletlenül festették fel azokat a nyomorult vonalakat! Ha... Ha... Ha... 

– tudná sorolni a hoppon maradt autós. De aztán inkább megy még egy kört, és igyekszik azt gondolni, hogy mind a hat autós kényszerűségből, mások hibájából állt meg így. És hátha – egy jobb világba vetett hite jutalmául – a következő körben csoda történik, és egy egész autónyi helyet talál magának.

Szerinted melyik autós felett törhetünk pálcát és melyik kocsi sofőrje a körülmények áldozata? Íme a 6 fotó, szavazz!

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Pofátlanság vagy kényszermegoldás ahogyan a kék autó áll?

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Mi a helyzet ezzel a pirossal?

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Állhatott volna máshogy is a fekete autó?

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Pofátlanul parkol ez az ezüst autó vagy nem volt más lehetősége?

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Pofátlanság vagy kényszermegoldás, ahogyan a sötétpiros kocsi parkol?

pofátlan parkolás
Forrás: kemma.hu

Végül lássuk, mi a helyzet ezzel a sötétkékkel. Pofátlanul állt be vagy nem tudott volna máshogy parkolni?

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában