Közélet

2017.04.20. 11:48

Segítsen megtalálni Mézit, az aranyéletű tatabányai macskát!

Mézi Bánhidáról tűnt el. A gazdája magas pénzjutalmat adna a megtalálónak. A fehér állú, vaddisznócsíkos hároméves cica, ahogy társai, szereti a kényelmet, de a fotók tanúsága szerint a csomagoláshoz és a számítógépekhez is ért.

kemma.hu

Frank Bianka a facebookon keresett meg minket, bízva olvasóinkban és a tatatabányai közösség erejében, mert szeretett macskája, Mézi már egy hete nincs meg, és úgy véli, hogy ha valami esetleg elkergette és eltévedt, akkor mostanra bárhol lehet.

Azt kéri, hogy ha valaki lát hasonló cicát, jelentkezzen (20/518-0-517), mert nagyon szeretné magához ölelni Mézit, és ez a bizonytalanság a legrosszabb. A megtaláló magas jutalmat kap, tette hozzá.

Amit fontos tudni Méziről: a 3 éves, chippelt, ivartalanított nősténynek kizárólag az álla fehér, a cirmosokhoz képest vaskosabb márványszerű csíkok (vaddisznócsíkosan) futnak a testén, az oldalán szinte egy "szem" is kirajzolódik.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Mézi, ahogy más macskák, szereti a kényelmet
[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Ha kellett, a pakolásból is kivette a részét
[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Ahogy a munkából
[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A fárasztó játék után pedig ő is ki szokott dőlni
[/caption]

További fotók Bianka facebook-oldalán láthatóak a cicáról.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!