Közélet

2016.08.12. 10:26

A hónap bűnügyese Farkas Krisztina lett

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Farkas Gábor ezredes kedden – állománygyűlés keretében – jutalomban részesítette azokat a kollégákat, akik kiemelkedő, átlag feletti, színvonalas munkát végeztek az elmúlt időszakban.

kemma.hu

 Elismerésben részesítette továbbá azokat a kollégákat is, akik a rendőrségnél eltöltött munkaéveik alapján jubileumot ünnepelnek.
A hónap „bűnügyese” elismerésben részesítette Farkas Krisztina rendőr főtörzsőrmestert, a Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozóját, valamint a hónap „rendésze” címmel Lázók Sándor rendőr törzsőrmestert, az Esztergomi Rendőrkapitányság, Nyergesújfalui Rendőrörs járőrvezetőjét.

Jubileumi jutalommal tüntette ki munkáját 25 év után Laposa Péter rendőr őrnagynak, a megyei rendőr-főkapitányság, Elemző-értékelő Osztályának kiemelt főelőadóját. Dícséret és jutalom járt 20 év után Milus Gábor rendőr ezredesnek, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesnek, valamint 15 év után Borka László rendőr őrnagynak, a Humánigazgatási Szolgálat, Oktatási és Kiképzési csoportvezetőjének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!