Közélet

2015.12.14. 20:23

Több mint ötven díjat vehettek át a legjobbak

A Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakiskola immár kilencedik alkalommal hirdette meg a Közép-Dunántúli Regionális Képzőművészeti pályázatot.

P. A.

<extrayIdén több mint harminc iskola nevezett és mintegy hétszáz alkotást kellett bírálni a zsűrinek. Általános iskolások és gimnazisták egyaránt nevezhettek, a felső korhatár 18 év volt, de nem csak egyénileg, hanem csapatban is lehetett pályamunkát készíteni a kortársakkal vagy akár a családtagokkal.

A szombati eredményhirdetést a művelődési házban rendezték, amit rövid vetítés nyitott meg. A Talentum iskola tanulóinak fotóit láthattuk házi kedvenceikről, illetve egy rövid művészettörténeti áttekintést, amit az artista diákok előadása követett. A produkció fantasztikus volt, ezt megerősítette a tapsvihar, valamint a gyerekek ámuldozása egy-egy látványos mutatvány után.

Végül elérkezett a pillanat, amire a diákok vártak: az eredményhirdetés. Izgatottan várták az elhangzó neveket és reménykedtek, hogy sajátjuk is köztük lesz. Több mint ötven díjat adtak át, de akik nem kaptak, azok sem csüggednek, hanem újult erővel készülnek a következő pályázatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!