Közélet

2014.02.06. 15:47

VV Iza öngyilkossági kísérletnél segédkezett az esztergomi javítóban

Barátnője öngyilkossági kísérletéhez nyújtott segítséget VV Iza az esztergomi javítóintézetben. Ahogy arról a Blikk nyomán beszámoltunk, a ValóVilág 6 nagyszájú modellje közel sem élt olyan ártatlan életet korábban, mint ahogy azt most beállítja.

blikk.hu

Izabella két éven keresztül volt az esztergomi nevelőintézet lakója, ahova súlyos drogproblémái és magatartászavara miatt került be.

– Legalább egy éve bent volt Iza az intézetben, amikor jött egy új lány. Ő is nagyon nehezen viselte a bezártságot, és nem látott jobb kiutat, véget vessen az életének. Iza pedig segített neki ebben. A lány ugyanis kitalálta, hogy éjszaka felvágja az ereit, mert akkor nem olyan sűrű az ellenőrzés, Iza pedig őrködött neki. Kiállt, és nézte, hogy mikor jönnek a nevelők. A lány szerencsére megmenekült és persze hatalmas balhé lett a történtekből – mondta a Blikknek Barbara, aki korábban maga is az intézet lakója volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!