Közélet

2013.02.09. 15:21

Kisbéri segítség a beázott állatotthonnak

A közelmúlt nagy esőzéseinek következtében súlyos károkat szenvedett a tatabányai Tappancs Állatmenhely.

P. P.

A gazdátlan kutyák mentsvárát hónapokkal korábban hívatlanok is meglátogatták, s több mázsányi élelmet vittek el. A jó szándékú segítőket így egyik csapás érte a másik után.
Több kisbéri állatbarát is úgy érezte, hogy segíteniük kell. Elhatározták, hogy ezt sok kicsi sokra megy alapon teszik meg, s elindítottak egy akciót. Ennek lényege az, hogy a nem is oly rég még forgalomban lévő 1- illetve 2 forintos pénzérméket már bevonták ugyan, de február 28-ig még átválthatók.

A szervezőknek ebben a kisbéri takarékszövetkezet is segít. Méghozzá azzal, hogy február 26-ig a Bakonyvidéke Takarékszövetkezet Kisbéri Kirendeltségén elhelyezett gyűjtőurnába bárki bedobhatja a még birtokában lévő 1- és 2 forintos érméket, s természetesen a ma is használatban lévő fémpénzeket épp úgy, mint a papírbankókat.

Az így összegyűjtött adományt teljes egészében a Tappancs Állatmenhely kapja, melynek vezetője kifejezetten örült a kisbériek kezdeményezésének, amihez talán mások is csatlakoznak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!