Közélet

2013.01.29. 14:02

Nagy Feró Szákszenden is megünnepelte a születésnapját

Alig múlt el karácsony és szilveszter, már a báli előkészületekkel foglalatoskodott a katolikus közösség.

kemma.hu

 A szákszendi faluház a közelmúltban adott otthont immár 4. alkalommal a Hagyományőrző Katolikus Jótékonysági Egyházi Bálnak. Az összejövetel bevételét a száki és a szendi római katolikus templomok felújítási munkáira fordítják.

Író Sándor plébános a népszerű tehetségkutató győztesét Vastag Csabát nevezte ki az est fővédnökének, aki volt mentora kíséretében, Nagy Feróval, érkezett. Az ifjú zenész örömmel tett eleget a kérésnek, hiszen az előző évben ugyancsak ezen az eseményen vendégeskedett.

A fergeteges hangulatban telt mulatságot a szákszendi modern táncosok nyitották meg, majd egy helyi tehetséges ifjú, Müller Bence a Magyarország című dallal lépett a publikum elé. Az est még nem ért véget, hiszen igazi meglepetés volt Vastag Csaba és Sándor atya duettje, az Ave Maria, melyet Beke Gyöngyi az egyik közeli település – Császár- polgármestere kísért zongorán. A jó hangulatban telt mulatozás,„kivilágos virradatig” tartott.

A zenét a Jázmin Duó szolgáltatta. A szervezők Nagy Feró 67. születésnapjáról sem feledkezett el, tortával köszöntötték az ünnepeltet.

Címkék#szákszend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!