Közélet

2010.06.04. 06:49

Friss közlekedési információk

Megyénk minden részén útlezárásokra kell számítani az éjszakai esőzés miatt.

Kemma.hu

13:36 Lezárták a Dunaszentmiklósra bevezető utat. Sem autóbusszal, sem személygépkocsival nem lehet használni az utat. A Markó utcai bekötő is járhatatlan, hiszen annak csak egy része aszfaltozott. A településre csak a Tata-Dunaalmás-Neszmély-Hiltop Rt. útvonalon lehet eljutni.

9:34 A Tát- Esztergom közötti szakasz, valamint a Mária Valéria híd alatt elvezető Duna sétányi szakaszt lezárása miatt a Vértes Volán Zrt. autóbuszjáratai kerülővel módosított útvonalon közlekednek. A táti rövid útnál a 117 út folytatása Esztergom-kertvárosi körforgalomig, onnan a 111 sz. úton az autóbusz állomásig. A Duna sétánynál a Táncsics M. utca - Bottyán híd - Lőrinc u. útvonalon kerülnek a buszok.
Az 1F-es helyi járat és a 7-es helyi járat úgynevezett szigeti betérőit nem üzemelteti a szolgáltató. A 6-os helyi járat pedig visszaállt az eredeti útvonalára.
Az árvíz miatt várható továbbá a Dömös-Visegrád, majd a Süttő-Neszmély szakasz lezárása.

9:00 Visegrádnál péntek 8.50 órától már a kishajó sem közlekedik, és Szobnál is leállt a komp -adta hírül a Magyar Közút útinformja.

6:56 Több utat is le kellett zárni az újabb, éjszakai esőzés miatt.

Továbbra is teljes az útzár az 1-es számú főúton Tatabánya-Felsőgalla térségében. A forgalmat a Széchenyi útra terelik.
A Magyar Közút útinformja szerint Esztergom és Tát között ugyancsak teljes az útzár a 11-es főúton a Duna áradása miatt. Esztergomban lezárták a Mária Valéria hídra vezető utat is.
Tardosnál a 2506 jelű úton kell félpályás lezárásra számítani.
Nagyigmánd és Tárkány között az árvízvédelmi munkák miatt teljes útzárra kell számítani a 8146-os számú úton.

Tatabányán továbbra sem lehet közlekedni az Erdész úton a mentőállomástól Kertváros felé, mert a Galla-patak elárasztotta az utat. Dózsakert felől a Centrum irányba egyre kaotikusabb a közlekedési helyzet, mert nem működnek a lámpák.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!