Közélet

2010.05.08. 18:34

Különös esküvő - A Turulnál mondták ki az igent - fotókkal

Nem mindennapi esküvőn vettünk részt szombaton: Kurta Nikoletta és Haász Sándor a tatabányai Turul madárnál mondta ki a boldogító igent.

Müllner Helga

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Az ifjú pár úgy gondolta, a Turulnál rengeteg hely van (Fotó: Kiss T. József)
[/caption]A pár tíz éve a bányásznapon ismerkedett meg. Helyszín választásuknak több oka is volt. Kilenc éve ugyanitt jegyezték el egymást, s tatabányaiként szeretik a város jelképét. Másrészt a családtagok mellett minél több ismerőst, barátot akartak meghívni, s itt bőven van hely. Az öltözékük sem volt mindennapi: Niki fehér buggyos ujjú blúzt és csipkés szegélyű szoknyát viselt, Sándor hímzett parasztinget.

A vőlegényt más oldaláról is ismerhetik a tatabányaiak. Tizenkét évig vezette a GerAtti Modellügynökséget, többek között innen indult Tomán Szabina Év Arca második helyezett (ma Árpa Attila felesége), Rózsás Anett, a Miss Alpok-Adria Nemzetközi Szépségverseny győztese. Sándor fedezte fel Cuki-Dórit, és együtt írták meg kétezer-hatban a nevezetes „Cuki vagyok” című internetes slágert, amelyet azóta több millióan láttak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!