Kemma

2016.06.22. 07:28

Megyei Príma Díj 2016: Tatabányai Árpád Gimnázium

Kategória: Oktatás

KEMMA

A 70 éves Tatabányai Árpád Gimnázium évtizedek óta a megyeszékhely fontos nevelési és oktatási központja, mely mindig meghatározó szerepet játszott a helyi értelmiség kialakításában, a kulturális légkör megteremtésében. Az iskola a város kulturális életének egyik központja, a városban megrendezésre kerülő rendezvények gyakori közreműködői a gimnázium tehetséges diákjai.

Az iskola négy és hat évfolyamos gimnáziumi képzés keretein belül nyugodt, biztonságos a tanulásra ösztönző légkörben végez minőségi munkát, melynek köszönhetően évről évre kiemelkedő országos eredményeket érnek el az árpádos diákok. A tanulmányi, a kulturális és sportversenyeken méltón képviselik iskolájukat, városunkat, megyénket.

A központi mérések és az érettségi vizsgaeredmények alapján az iskola több alkalommal bekerült az ország száz legjobb középiskolájának nívós rangsorába.

Tanulóink a felsőoktatásban is remekül megállják a helyüket, és kiváló szakemberekként térnek vissza Tatabányára, megszerzett tudásukat, ismereteiket a város és vonzáskörzetének javára kamatoztatni.


Online szavazási lehetőségek:

Kemma közönségszavazás (A linkre való kattintás önmagában nem jelent voksot, csak ha a felugró ablakban regisztrált felhasználóink a kis szavazótáblára kattintanak, majd beírják az ellenőrző kódot. Szavazni azután lehet, hogy bejelentkeztek)

">Lájkvadászat a kemma.hu facebook-oldalán

Hamarosan: Szavazás a Forrás Rádió weboldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!