Kemma

2014.08.26. 13:55

Megyei Príma Díj 2014: Talentum Iskola

Köznevelés kategória A tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola 1993-ban nyolcosztályos gimnáziumként indult.

kemma.hu

Először a Magyary Zoltán művelődési központ épületébe, majd a Kossuth térre, kertvárosba, végül pedig a városközpontba költöztek. A 2009-es vezetőváltás után megfogalmazódott az igény az iskola megújítására, így Fogel Zsolt igazgató vezetésével neki is láttak a nagy feladatnak, így elindult a két tanítási nyelvű képzés első osztálytól, valamint az artista-, és a grafikus képzés középfokon.

A Talentum Iskola szakmai munkájának és emberi értékeinek elismeréseként megkapta a Várhegyi György Díjat. Rendszeresen vesznek részt városi, megyei kulturális, sport és egyéb rendezvényeken diákjaik, sőt, az intézmény is szervez olyan programokat, pályázatokat, amelyek sokakat megszólítanak. A Talentum Design Pályázatukkal és regionális képzőművészeti pályázatukkal több száz fiatalt buzdítanak alkotásra.

---------------------------------------------------------------------
A jelöltre ide kattintva szavazhat!
---------------------------------------------------------------------
A linkre való kattintás önmagában nem jelent voksot, csak ha a felugró ablakban regisztrált felhasználóink a kis szavazótáblára kattintanak, majd beírják az ellenőrző kódot. Szavazni azután lehet, hogy bejelentkeztek.

A tatai Talentum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola 1993-ban nyolcosztályos gimnáziumként indult. kemma.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!