Tragédia

2023.05.09. 12:37

Kiderült, kit gázolt halálra a vonat Szárliget és Tatabánya között

Ahogy arról beszámoltunk, Szárliget és Tatabánya között hétfőn délben halálra gázolt egy nemzetközi vonat valakit. Kiderült, hogy egy 66 éves nő volt az, aki a sínekre lépett.

Kemma.hu

A Tatabánya és Szárliget között történt tragédia körülményeiről még mindig nem tudni biztosat, de egyre több részlet lát napvilágot a hétfői esetről. A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 12 óra után 3 perccel kapott riasztást, hogy valakit elütött a vonat a régi aluljáró környékén, az állomásperonnál. Hat perccel később már a helyszínen voltak, ahol szembesültek vele: az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett az elgázolt ember. A nőt a Budapestről Münchenbe tartó, Budapest-Kelenföldről Münchenbe 11:24-kor elindult railjet vonat gázolta el.

A Mávinform annyit közölt, hogy Szárliget és Tatabánya között csak egy vágányon közlekedhettek a vonatok, emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon késések lesznek. A gyors helyszínelés miatt nem volt szükség mentesítő vonatra, az utasokat nem szállították le, hanem 13 óra után pár perccel folytatta útját a szerelvény.

Mára az is kiderült, hogy egy 66 éves nő volt tragikus eset áldozata. A rendőrség tájékoztatása szerint egészen pontosan az alsógallai vasútállomás kettes peronjánál lépett a sínekre az idős hölgy a 699-es számú szelvénynél. A haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a hatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!