Kék hírek, bulvár

2015.08.04. 08:44

Tolvaj feng shui alapján rendezte be a házát

A pincétől a padlásig találtak lopott tárgyakat a rendőrök a gyanúsított otthonában.

police.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 50 éves nagyigmándi férfi ellen, aki a gyanú szerint április 2-ára virradó éjszaka nyerget, talicskákat, kerékpárt, létrát és kerti szerszámokat tulajdonított el egy nagyigmándi családi ház kertjéből és fészeréből.

<hirdetesy
 
A tulajdonos reggel fedezte fel, hogy több minden is eltűnt, amíg ő a házban aludt. Azt is elmondta a helyszínre hívott rendőröknek, hogy hajnalban zajt hallott az udvar felől. Bár kinézett az ablakon, nem látott semmi szokatlant.

A helyi körzeti megbízott P. Tiborra gyanakodott, aki többször került már a hatóság látókörébe hasonló bűncselekmények elkövetése miatt. A rendőr a nagyigmándi polgárőr egyesület vezetőjével megkereste és elfogta a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A nála tartott házkutatáson a nyomozók megtalálták az eltulajdonított tárgyakat. P. Tibor házából előkerült a nyereg.

A gereblyéket a pincéből, a kettő talicskát a garázsaknából, a létrát pedig a féltetőről szedték elő a rendőrök, melyeket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség augusztus 3-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!