Kék hírek, bulvár

2013.11.30. 10:42

Otthon termesztette a kendert a díler

Több mint két kiló, kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök egy tokodaltárói házban.

kemma.hu

 A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói összehangolt akció keretén belül november 29-én elfogták B. Sándort, akit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

A 48 éves férfi házában több mint kettő kilogramm, kábítószernek minősülő kendernövényt találtak a rendőrök. A ház egyik helyiségében hét tő, feltehetően marihuána várta a szüretet, 2393 gramm zöld növényt viszont már dobozba csomagolt.

A házkutatást követően a nyomozók lefoglalták a kábítószer-termesztéshez használt eszközöket, B. Sándort pedig előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  A férfi elmondta, hogy összesen 25 tövet ültetett az illegális növényből. Ezek egy részének maradványait találták meg a rendőrök dobozokba zárva, bezacskózva.

A maradék hét tövet is leszárította volna, de erre már nem maradt ideje. B. Sándort a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!