Kék hírek, bulvár

2013.11.13. 10:31

Feladta magát a leányvári drogdíler

Több, mint két kilogrammnyi fehér port, 500 darab tablettát és drogfogyasztáshoz használt eszközöket foglalt le még nyáron a rendőrség egy leányvári házban. Az egyik díler mostanáig menekült, de november 12-én feladta magát.

kemma.hu

Kábítószer tartásával gyanúsít a rendőrség egy leányvári párt. A nyomozók június 25-én tartottak házkutatást egy leányvári családi házban. Úgy értesültek, hogy a lakásban nagyobb mennyiségű kábítószer található. Az egyenruhások a ház valamennyi helyiségét átnézték, melyekben összesen több mint két kilogrammnyi, kábítószergyanús fehér port tartalmazó tasakot, 500 darab tablettát, valamint kábítószer fogyasztáshoz használt eszközöket foglaltak le. Még a fagyasztóban és a mellékhelyiségben is találtak illegálisnak vélt szereket. 

A dorogi rendőrök a helyszínen elfogták a 38 éves G. E-t. Előállítását követően a nyomozók kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, mely pozitív eredményt mutatott. A nő élettársával lakott a házban, de ő a házkutatáskor nem tartózkodott otthon.

B. B. ellen európai elfogatóparancsot adott ki a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfi végül november 12-én feladta magát a rendőrségen.

G. E. ellen - szabadlábon hagyása mellett - kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. B. B-t a rendőrség őrizetbe vette. Ellene a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!