Kék hírek, bulvár

2013.09.12. 08:07

Őrizetben a bicótolvaj

Címkék#Komárom

A 23 éves K. Attila úgy akart elpucolni a kerékpárral, hogy azon mgé rajta volt a küllőket rögzítő lakat.

kemma.hu

Állampolgárok kértek rendőri segítséget szeptember 11-én, miután egy „gyanús” személy a vasútállomáson a lezártan hagyott kerékpárok közül eltulajdonított egyet. Elmenekülni nem tudott, mert a küllőket rögzítő lakatot nem volt ideje eltávolítani, így a kerék akadozva forgott. A 85 éves sértett látta, amint a férfi biciklijére pattan, utána kiabált és visszakövetelte kerékpárját. A tolvaj leszállt a bicajról, visszaadta a kétkerekűt, majd gyalogosan továbbállt.

Az egyenruhások pár utcával arrébb megtalálták a keresett személyt. K. Attilát a járőrök előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 23 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. K. Attilát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!