Kék hírek, bulvár

2011.10.05. 16:30

Lebukott a kerékpártolvaj

Hiába festette le a lopott kerékpárt a 26 éves tatabányai fiatalember, a rendőrök így is kiszúrták. A gyanúsítottat egyébként keresték a rendőrök, egy mobiltelefon eltulajdonítása miatt akarták kérdőre vonni őt.

Kemma.hu

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: magányosan tolta frissen mázolt kerékpárját a férfi kedden éjszaka, amikor a rendőrök meglátták őt. Megállították és igazoltatták. Ekkor derült ki, hogy a férfit lopás miatt keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, sőt a bíróság is körözést adott ki ellene, mert nem jelent meg a tárgyalásán.

Feltétezvén, hogy a férfi ezúttal is „rosszban sántikált”, a járőrök alaposabban szemügyre vették a kerékpárt is. Nem csal a szimatuk, a bicikli azonosítószámát felismerhetetlenné tették és a friss festék sem azért került rá, mert az eredeti megkopott volna.

A férfit a járőrök előállították, majd átadták a nyomozóknak, akiknek bevallotta a telefon- és kerékpárlopást is. Utóbbiból többet is elkövetett. Összesen 4 kerékpárlopást ismert el.

A férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Kemma.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!