Kék hírek, bulvár

2009.06.08. 20:34

Ütötték, rúgták a hajléktalant, mert nem adott nekik bort

Két fiatal megvert egy hajléktalant, mert az nem adott nekik bort és cigit.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a Tatabánya Rendőrkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: bűnügyi osztályuk rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétel mellett - indított eljárást egy 20 éves, valamint egy 15 éves oroszlányi fiatalember ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint mindketten megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy vasárnap 18 óra 30 perc körül Tatabányán a Fő téren leszólítottak egy 36 éves hajléktalan férfit. Bort és cigarettát kértek tőle, de a sértett nem adott nekik, ezért őt bántalmazni kezdték. Ököllel több ízben is megütötték, majd megrúgták, és a kezéből egy üveg bort, valamint 3 szál cigarettát tulajdonítottak el. A bűncselekmény során a hajléktalan férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A vele történteket azonnal bejelentette a rendőrségen, így a gyors reagálásnak köszönhetően a bűncselekmény helyszínének közelében sikerült elfogni az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható fiatalokat.

Az ügyben a további eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!