Kék hírek, bulvár

2009.06.03. 12:57

Megdobták a teherautót, szélvédője szilánkokra tört

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes(ek) ellen.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a Tatabányai Rendőrkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető(k) május 20-án 13 óra 20 perc körül az M1 autópálya tatabányai szakaszán a Komárom irányából érkező IFA típusú tehergépkocsit a Turul emlékmű felé vezető felüljáróról megdobta(k). Ennek következtében a jármű szélvédője szilánkokra tört. Vezetője azonnal megállt és észlelte, hogy a felüljárón több kerékpáros fiatal sietve elhajt. A bűncselekmény során személyi sérülése nem történt.

 

Az ügyben eljáró Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az elkövető személyével, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja hivatali időben a 34/517-777 (24-36 mellék) telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112, 107 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!