Kék hírek, bulvár

2009.06.12. 12:41

Két halálos baleset történt egy időben

Két halálos baleset történt a déli órákban megyénkben.

Mudri Anna

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, motoron utazott egy férfi és női utasa Csolnok felől Dorog irányába, amikor egy mellékutcából egy mikrobusz kikanyarodott eléjük. A motort vezető férfi súlyos sérüléseket szenvedett, utasa, 45 éves nő viszont a helyszínén életét vesztette. Mindketten csolnoki lakosok voltak. A súlyos sérültet egyébként a tatabányai Szent Borbála Kórház baleseti sebészetére szállították a mentők - kaptuk a tájékoztatást Glász Gábortól, a mentőszolgálat megyei mentésirányító csoportjának vezetőjétől.

Ezzel szinte egy időben az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán, Bábolnánál az OMV kúttól nem messze is történt egy baleset. Egy olasz rendszámtáblájú kocsiban utazott egy ukrán állampolgárságú férfi és egy nő. Eddig ismeretlen okok a férfi jobbra rántotta a kormányt, letért a pályatestről és a szalagkorlátnak ütközött. A nő sérülések nélkül megúszta a balesetet, az autót vezető férfi viszont életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!