Kék hírek, bulvár

2009.06.08. 17:12

Elvágták a kábeleket, de ellopni már nem tudták

A biztonsági őr figyelt fel azokra a tizenévesekre, akik kábeleket próbáltak lopni a tatabányai erőmű üzemen kívüli silójából.

kemma.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 17 éves és egy 14 éves tatabányai fiatalember ellen - tudtuk meg Bálint Gabriellától, a helyi kapitányság hivatalvezetőjétől.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap 14 óra 15 perc körül a fiúk - egyikük 13 éves öccsének társaságában - Tatabányán a Vájár közben található erőmű üzemen kívüli silójában kábeleket vágtak le. Az eltulajdonítás azonban már nem járt sikerrel, hiszen a telephelyre a kerítésen talált lyukon bejutott fiatalokra a biztonsági őr felfigyelt. A bejelentés nyomán a helyszínre perceken belül kiérkező járőrök mind a három fiatalt elfogták. A két idősebbet a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Gyermekkorú társukat a rendőrök hazaszállították és átadták a szülőknek.

Az ügyben a további eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett - folytatja le

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!