Kék hírek, bulvár

2009.05.26. 20:34

Fényes nappal tépte le a földre zuhanó nő táskáját

Hétfőn, a délelőtti órákban tépték le egy nőről a táskáját a megyeszékhelyen. Szolgálaton kívüli rendőr fogta el a tettest.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a Tatabányai Rendőrkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: bűnügyi osztályuk lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétel mellett - indított eljárást egy 20 éves helyi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn, a délelőtti órákban Tatabányán a Stúdium téren egy 77 éves asszony válláról letépte annak táskáját, majd az így földre kerülő nénit hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Mindennek azonban szemtanúja volt egy, a Tatabányai Rendőrkapitányság kötelékében dolgozó, éppen akkor szabadidejét töltő járőr. Az esetet látva azonnal szolgálatba helyezte magát, a gyanúsított után szaladt és a közelben elfogta őt.  

Az ügyben a további eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!