Kék hírek, bulvár

2009.02.17. 10:29

Nem indult jól a reggel a pénzváltóban - Fegyverrel követelték a pénzt

Kedd reggel megpróbáltak kirabolni egy tatabányai pénzváltót.

kemma.hu

Bálint Gabriellától, a Tatabányai Rendőrkapitányság hivatalvezetőjétől megtudtuk: bűnügyi osztályuk rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két, egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők kedden 8 óra 15 perc körül Tatabányán, a Köztársaság úton található pénzváltóba – fejükön sapkával és kapucnival – bementek, és az ott tartózkodó alkalmazott hölgytől pénzt követeltek. Egyikük kezében feltehetően lőfegyvert tartott. A sértett technikai okokra hivatkozva nem adott át pénzt, de a tettesek a pult mögötti szekrényben kutatást végeztek – eredménytelenül. Értékszerzés nélkül voltak kénytelenek elhagyni a helyszínt, szemtanúk elmondása szerint egy bordó színű személygépkocsival. A bűncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt. Az ügyben a további eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A nyomozóhatóság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja hivatali időben a 34/517-777 (23-48 mellék) telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112, 107 segélyhívó telefonszámok valamelyikén.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!