Kék hírek, bulvár

2007.11.06. 11:40

Adj egy milliót, vagy megöllek!

Komocsár Márton ezredes, a Tatabányai Rendőrkapitányság vezetője tájékozatta lapunkat az október 29-november 4. közötti eseményekről.

Mudri Anna

Az elmúlt héten megfenyegették F-nét. Egy férfi Horváth József néven mutatkozott be neki, és 1 millió forintot követelt. Az asszony férjének volt egy vállakozása, ami csődbe ment, emiatt férje öngyilkos lett. Az ismeretlen zsaroló a régi üzletre hivatkozva követelte az összeget. Megfenyegette az asszonyt, hogy amennyiben nem kapja meg, megöli F-nét, a kislányát elrabolja, házát felgyújtja. A nyomozás során öt hernádpetri lakost fogtak el a rendőrök, akik a tettüket részben elismerték. Jelenleg előzetes letartóztatásban vannak.

Az elmúlt egy héten a tatabányai körzetben hat közúti baleset történt, ebből négy anyagi kárral, Szárligeten és Tatabányán pedig egy-egy személyi sérüléssel is járt.

Még mindig magas az ittas vezetések száma, de még így is tizenhétszer lett pozitív a szonda.

A tatabányai zsaruk huszonhárom embert fogtak el. Közülük huszonegyet bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, kettőjük ellen bírósági elfogató parancs volt érvényben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!