Ingatlanajánló

2023.11.25. 11:30

A hét ingatlana: exkluzív családi ház Vértesszőlős egyik legszebb és legcsendesebb részén

Ha Vértesszőlőn vagy környékén keres ingatlant, akkor ezt a családi házat mindenképp látnia kell. A telek kezelhető méretű, van medence - természetesen fűthető -, illetve rengeteg négyzetméter a házban. Ha beleszeret és nem áll rendelkezésére elegendő pénz azonnal, egyedi fizetésű ütemet is kérhet. Nézze meg a képeket, és döntse el, ez e az a ház, amiben legszívesebben élne a családjával.

Kemma.hu

Eladó sorba került egy minden tekintetben exkluzív családi ház Vértesszőlős egyik legszebb és legcsendesebb részén

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az exkluzív lakóingatlan egy 807 m2-es, szemet gyönyörködtető telken fekszik, mely ingatlant 2000-ben alapjaiban újra gondoltak, illetve teljeskörűen felújítottak a kor legnemesebb anyagainak felhasználásával. Ennek eredményeképpen került kialakításra a mai formája, mely 3 szinten, mindösszesen 241,8 m2 alapterületen helyezkedik el. A fűtött pincéből tudjuk megközelíteni a fűthető medencét, továbbá egy kétállásos garázzsal, illetve két tárolóegységgel találkozhatunk. A földszint egy tágas, világos konyha- étkező- nappalinak, egy télikertnek, illetve egy fürdőszobának ad teret. Az tetőtérben három hálószoba, egy fürdőszoba illetve egy gardróbhelyiség található.

A fűtésről, illetve melegvíz ellátásról egy 2 éves Burdeus gázkazán gondoskodik, további alternatívaként a hőszivattyú, illetve a földszinti kandalló áll rendelkezésre, végül, de nem utolsó sorban pedig a három klímaegység is besegíthet nemcsak a fűtésben, a hűtésben egyaránt. A földszinten padlófűtés, míg a pincében, illetve a tetőtérben lapradiátoros hőleadókkal találkozhatunk. A fűtésrendszernek, a homlokzati-, tetőszigetelésnek, illetve a minőségi Rehau nyílászáróknak köszönhetően rezsibarát ingatlanról beszélhetünk, mely a nyári nagy melegekben is kellemes klímával bír, köszönhetően a kiépített tető-, illetve falszellőztetésnek. A kert locsolására fúrt kút biztosítja a kellő vízellátást, a kényelem jegyében automata öntözőrendszer lett kialakítva.

További extrák:
-kiépített riasztórendszer, távfelügyelethez bekötve;
- a képeken fellelhető minőségi konyhabútor gépesítve a vételár részét képezi;
- megbeszélés tárgyát képezheti az egyedi fizetési ütem, azaz részletfizetéssel, továbbá a teljes vételár kifizetését megelőző birtokba adással is megvásárolható az ingatlan

Vértesszőlős Tata városától 5 km-re, míg Tatabányától mindössze 7 km-re fekszik. A legközelebbi buszmegálló 1 km-re található, 500 méterre pedig vegyesbolttal találkozhatunk. A településen Óvoda, Bölcsőde, Általános Iskola is üzemel, ezentúl vasúti megálló, gyógyszertár, orvosi rendelő is elérhető..”[...]
További exkluzív ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!