Ingatlanajánló

2023.10.21. 11:30

A hét ingatlana: ez az esztergomi panoráma megfizethetetlen!

Ha olyan otthonra vágyik, amiből látja a várost, látja a Dunát, van medencéje, és akár szőlőt is termeszthet, akkor ezt meg kell vennie. Hatalmas telek, hatalmas ház - rengeteg extrával - wellness részleg, 2 állásos fűtött garázs, borospince présházzal, fűthető felhajtóval. Az ingatlan állapota kiváló. Ha minden este szeretné látni, épp mit festenek az égre, akkor ne keresgéljen tovább, költözzön azonnal Esztergomba!

Kemma.hu

Eladó egy kifogástalan állapotú családi ház Esztergom - Aranyhegy városrészében. A dombtetőre épült ház délnyugati fekvésű szobáiból csodálatos kilátás nyílik a Dunára, valamint a városra. A 3712 nm-es telken fekvő épület 2001-ben épült minőségi anyagokból. A földszinten tágas előszoba és bejárati rész, ruhatár és vendég WC várja Önt. A gyönyörű és világos amerikai konyhás nappalit az egyedi kandalló teszi még különlegesebbé. A nagy teraszról gyönyörködhet a lélegzetelállító panorámában. 

Ezen a szinten található még két szoba, egy fürdőszoba és egy télikert, amelyen keresztülvezet az út a ház a kertjébe. A jelenlegi tulajdonos itt alakította ki a medencét és néhány melléképület, melyeket főleg nyáron használnak. Egy grillező is rendelkezésre áll. A telek hátsó részén felevő terület pedig ideális gyümölcs- vagy bortermesztésre. Az emeleten, ahová a tágas lépcsőházon keresztül jutunk fel, további 3 szoba, gardróbszoba, egy fürdőszoba és egy beépítetlen tetőtér található meg.

A pinceszintjén 2 állásos garázs, valamit spájz, tárolóhelyiségek és egy mosókonyha került kialakításra. Szauna és hangulatos wellness részleg jelenleg csak tárolóként szolgál, de bármikor újra üzembe helyezhető.

A régi borospince felett kis présházat alakítottak ki amely remek lehetőséget ad családi, baráti összejövetelek megrendezésére. A borospince előtti helyiségben főzési lehetőség is adott, valamint egy külön mosdót is kialakítottak. A présházban villany és víz biztosított. Van egy másik helyiség is, amely akár műhelyként vagy tárolóhelyként is funkcionálhat.

A ház előtt csodálatos terasz található. A ház előtti terület gépkocsi beállóként szolgál. A kert szépen gondozott és különleges fák díszítik a feljárót, ami télen fűthető.További információért illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján.”[...]

További kihagyhatatlan ajánlatokat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!