Hírek

2007.02.27. 17:42

Mégsincs ingyen autó

Március végéig nem fizet több ezer ügyfelének az Il Ferro Kft. A cég az egyik legnagyobb olyan vállalkozás, amely havidíjat fizet az autósoknak az új vagy használt kocsiján elhelyezett hirdetések után. Számos kétely merült fel a hasonló cégek kapcsán, hogy valóban a hirdetések értékesítéséből, és nem az új ügyfelektől beszedett százezer forintos nagyságrendű „regisztrációs” díjból fedezik-e a régi ügyfelek díjait.

BAMA

Az Il Ferrónál a közelmúltban történt tulajdonosváltással indokolják, hogy a hónap elején esedékes kifizetéseket csak március utolsó napjaiban fogják teljesíteni. „A késedelem nem jogsértő, hiszen a szerződésben foglaltak szerint bármikor, indok nélkül felfüggeszthetjük három hónapra a kifizetéseket” – mondta lapunkak Körmendi Ákos, az Il Ferro új tulajdonosa. A cégvezető üzleti titokra hivatkozva nem árulta el lapunknak, pontosan milyen bevételekből fizetik ki a havi százmilliós nagyságrendű díjakat ügyfeleiknek.

A késéssel a legrosszabbul azok az ügyfeleik jártak, akik részletre vásárolt autóval szálltak be az üzletbe. Ők kénytelenek lesznek márciusban saját zsebből fizetni az esedékes törlesztőrészletüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!