Hírek

2007.02.27. 17:42

Mégsincs ingyen autó

Március végéig nem fizet több ezer ügyfelének az Il Ferro Kft. A cég az egyik legnagyobb olyan vállalkozás, amely havidíjat fizet az autósoknak az új vagy használt kocsiján elhelyezett hirdetések után. Számos kétely merült fel a hasonló cégek kapcsán, hogy valóban a hirdetések értékesítéséből, és nem az új ügyfelektől beszedett százezer forintos nagyságrendű „regisztrációs” díjból fedezik-e a régi ügyfelek díjait.

BAMA

Az Il Ferrónál a közelmúltban történt tulajdonosváltással indokolják, hogy a hónap elején esedékes kifizetéseket csak március utolsó napjaiban fogják teljesíteni. „A késedelem nem jogsértő, hiszen a szerződésben foglaltak szerint bármikor, indok nélkül felfüggeszthetjük három hónapra a kifizetéseket” – mondta lapunkak Körmendi Ákos, az Il Ferro új tulajdonosa. A cégvezető üzleti titokra hivatkozva nem árulta el lapunknak, pontosan milyen bevételekből fizetik ki a havi százmilliós nagyságrendű díjakat ügyfeleiknek.

A késéssel a legrosszabbul azok az ügyfeleik jártak, akik részletre vásárolt autóval szálltak be az üzletbe. Ők kénytelenek lesznek márciusban saját zsebből fizetni az esedékes törlesztőrészletüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!