Hírek

2006.09.07. 17:19

"Ne hagyd magad, Feri!"

"Ne hagyd magad, Feri!", "Igen tesszük a dolgunk" feliratú transzparenseket lobogtató Gyurcsány-szimpatizáns tüntetők fogadták csütörtökön Egerben a miniszterelnököt, aki választási körútja során rehabilitáción átesett városrészt avatott a hevesi megyeszékhelyen.

BAMA

Csak egy-egy, a kormány politikájával való elégedetlenséget kifejező füttyszó hangzott fel a kormányfő érkezésekor a település főutcáján. Azok a nemzetek emelkednek fel, akik mernek, kockáztatnak, változtatnak és erőfeszítéseket tesznek - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc mintegy 200-300 ember előtt megtartott kampánygyűlésen Egerben.

A kormányfő az általa is teljesített budapesti félmaratoni táv példáján érzékeltetve az ország jelen helyzetét arról szólt, hogy ott is a kitartás, a lankadatlan újrakezdés hozza a sikert. Ha valaki csak az ösztöneire hallgat, abbahagyja, hiszen minden lépésért meg kell küzdeni, "ám megértettem, hogy muszáj végigmenni az úton, nincs más választás" - magyarázta törekvéseit a politikus.
(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!