Hírek

2005.08.01. 00:00

HÍRsáv

BAMA

A Megasztár győztese szeptemberben énekelne
Caramel lábadozik. Álma, hogy még ezen a nyáron a Megasztár turnéba beszálljon, egyelőre csak álom marad. Ugyanis a vetélkedő győztese még hoszszan lábadozik. Mostanában a vízben gyógyítja magát, úszással, később azonban gyógytornász veszi kezelésbe a jó hangú fickót. Tehát szeptember előtt nemigen lesz látható a színpadon Caramel.

Pál Tomi ujját törte az egyik fellépésen
Pál Tamást, mint már hírül adtuk, nagy boldogság érte. Nemsokára apai örömök elé néz. Eszterrel, a párjával nagyon várják a babát, sőt, elhatározták, hogy több gyereket is szeretnének majd a jövőben. Azért az örömbe jelenleg üröm is vegyült. A Megasztár döntőse az egyik fellépésen igen aktívan mozgott a színpadon. Az eredmény: jobb kezén eltörte az egyik ujját. Még szerencse, hogy Tomi egyébként balkezes.

Toncsi babára vágyik, és kinézte már az apát
Bálint Antónia gyereket szeretne. Elképzelhető, hiszen a producer Kovács Kristóffal is azon ment a huzavona, hogy Toncsi utódot szeretne. Kristóf azonban még korainak ítélte. Ám Antónia sem lesz fiatalabb, itt az ideje, hogy babázzon. Az egykori szépségkirálynő mostanában Hajdú Péterrel randizgat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!