Hírek

2005.06.18. 00:00

Ötéves lett az Interaktív

K.G.

[caption id="" align="alignleft" width="124"] Jobbról a Jóban Rosszban sorozat Rozija, Várdai Anikó és a sminkese
[/caption]A lassú tűz fölött vasrúdon pörgő ökör volt az egyetlen élettelen elem ezen a szimpatikus születésnapon. Mindenki más eljött és bulizott egy jót, merthogy betöltötte ötödik életévét az Interaktívnak nevezett médiavállalkozás.
Ez az a cég, amely vasárnaponként kinyitja a Naplót, Aktívvá teszi a hétköznapokat, és nem mellesleg az országra szabadította a Nagy Testvért, majd televízióra alkalmazta a Totalcart. Persze vannak nehezebben vállalható produkciói is a társaságnak, de hát ünnepnap még a bab is hús. Az egykoron műanyagdiszkontként funkcionáló, manapság azonban tévéstúdióként szolgáló Csillagvirág úti birodalomban a Princz Gábortól, Friderikusz Sándoron át Szabó-Stein Imréig tartó médiamezsgyén büszkén nézett végig a két házigazda, Kereszty Gábor és Sváby András. Nézhetett is, mert vidám este volt. Zene, tánc, koktélok, mosoly, csinos nők satöbbi…
Aki akart, kísérővel (!) végigsétálhatta a Jóban Rosszban című szappanopera teljes díszletkavalkádját és benézhetett a forgatási helyszínekre. Az „idegenvezetős” turnusok félóránként indultak a bejárattól, és legnagyobb meglepetésemre még igény is volt ezekre a „tárlatvezetésekre”.
A tánctéren pedig megvalósult minden olyasmi, ami belefér az ereszd el a hajam fogalomkörébe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!