Hírek

2005.06.02. 00:00

HÍRsáv

BAMA

Újra lejátsszák a tragikus késelést
Felidézik a nyomozók a Patai Józsika átszúrása előtti perceket. Ma bizonyítási eljárás keretében elevenítik fel a 21-es buszon történteket. Az is kiderülhet, a sértett vagy a gyanúsított mond-e igazat arról, ki támadt előbb. (ned)

Vonat elé vetette magát egy fiatal nő
Meghalt egy 32 éves nő Tatabányán, amikor a Győr felé közlekedő vonat elé vetette magát. A bicskei nő öngyilkossági szándékkal ugrott a sínekre. Kórházba szállítása után vesztette életét. (ned)

Nem engedte kiszállni a kocsiból
Kiabált és megpróbált kiugrani volt élettársa autójából egy nő Tunyogmatolcson. A 35 éves férfi nem engedte, hogy kiszálljon a nő. A rendőrség személyi szabadság megsértése miatt vizsgálódik. (ned)

Szerelőt okolnak a tragikus balesetért
Nyomoz a rendőrség, hogy ki szerelte fel egy nyírpilisi fiatalember villanybojlerét. A fiatalt áprilisban érte halálos áramütés. Kiderült: a villanybojler okozta a tragédiát, így keresik az ismeretlen szerelőt. (ned)

Nem sikerült még azonosítani az áldozatot
Elgázoltak egy 50 év körüli férfit Szőkedencsen. Egyelőre nem tudni, ki az áldozat, akinek a közelében egy kerékpárt is találtak. Az úttesten fekvő férfit egy teherautó ütötte el szerda hajnalban. (ned)

Tilos a lopott mézből fogyasztani
Elloptak harmincöt kilogramm mézet Vizslás-újlakpusztáról, a tettesre azonban veszélyt jelenthet a zsákmánya. A mézet ugyanis antibiotikummal és atkaölő szerrel vegyítették, így emberi fogyasztása ártalmas lehet. (szl)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!