Hírek

2005.04.19. 06:30

Bambi büféhálózat nyílik a gyógyfürdőkben

Hamarosan Bambi büfékkel találkozhatunk több fővárosi gyógyfürdőben. A hálózatot az e célra létrehozott Széchenyi Étterem Kft. alakítja ki a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Rt.-vel történt megállapodása alapján – mondta el Dicku Gábor, a társaság ügyvezető igazgatója.

V. G.

A Bambi-hálózat kialakításához a Pepsi Colát is gyártó Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Rt.-vel, valamint a Borsodi Sörgyár Rt.-vel fogott össze a társaság. Természetesen a névadó Bambi üdítőital is kapható lesz a büfékben. A tizenhat fővárosi fürdőben csaknem negyven Bambi büfé működik majd. A meglévő étkezdék arculatának egységenként 2-5 millió forintba kerülő átszabása már megkezdődött a Széchenyi, a Rudas és az Újpesti gyógyfürdőben. Azután a Lukácsban, nyáron pedig a Dagályban és a Palatinuson alakítják ki a Bambi-arculatot.

Augusztus 27-től egyébként a Széchenyi fürdő kísérleti jelleggel 22 óráig fogadja a vendégeket. A meghosszabbított nyitva tartással elsősorban a menedzsereknek akarnak kedvezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!