Hírek

2005.03.31. 07:18

Szép Heléna üzletet nyitott

Szilágyi Ágnes

Aki belép a belvárosi kis üzletbe, csodálkozva látja, hogy a Szeress most! című sorozat egyik szereplője lép eléje mosolyogva. Kiss Heléna, aki a sorozatban a plasztikai sebész lányát, Péterfy Annát játssza, butikot nyitott. A szép fekete lány, mielőtt beválogatták a sorozatba, számtalan reklámfilmben szerepelt. A Szeress most! még jó ideig képernyőn lesz, ám a forgatások befejeződtek. Heléna a Budapesti Kommunikációs Főiskola harmadéves hallgatója. Ennek ellenére egész más elfoglaltságot válaszott. Az egyik hírdetési újságban lelt rá. A Nyári Pál utcában kiadó volt egy üzlethelyiség. Azonnal odament, és csak a kirakatüvegen át látta az üzletet, de azonnal beleszeretett. Igazi kis ruhaparadicsomot varázsolt a boltból. Narancssárgára festtette a falakat, a boltot virágokkal, szönyegekkel és sok-sok tükörrel tette egyedivé. Az Oranzs névre keresztelt ruhaüzletben egyedi tervezésű olasz ruhákat árul a kis hölgy. Lekopogta, de hál’ istennek jó vevőköre lett. – Talán szájhagyomány útján terjed a hírem – mondja. – Igaz, a ruhák feltűnőek, és nem fut a városban kettő belőle. – Későbbi álma, hogy saját tervei alapján készítsen különleges ruhákat.
Heléna arra mindig ügyel, hogy mindennap új ruha legyen a kirakatban. Sőt, olyan vásárlója is van, aki egy bizonyos színű és fazonú szoknyát keres nála. Nos, a vevő két hét múlva már viheti is haza az áhított szoknyát.
Kiss Heléna azt tervezi, hogy egy idő múlva másik üzletet is nyit, és csak a ruhatervezésre összpontosít.
Heléna köszöni jól van, akárcsak János, a szerelme. A Szeress most! forgatásán ismerkedtek meg, ahol a fiú felvételvezető volt.

Kis Heléna

Budapest, 1981. november 27.

Budapesti Kommunikációs Főiskolán harmadéves

Reklámfilmek szereplője

2003–tól: a Szeress most! egyik főszereplője

Budapesti Kommunikációs Főiskolán harmadéves

Reklámfilmek szereplője

2003–tól: a Szeress most! egyik főszereplője -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!