Hírek

2005.03.07. 07:03

Hírsáv

BAMA

Abbiatival erősítene a Manchester United
LABDARÚGÁS A Manchester United 7,2 millió dollárért megvenné Christian Abbiatit, az AC Milan kapusát, mert Tim Howard és Roy Carrol nem jelent megnyugtató megoldást a posztra. Abbiati a brazil Dida mögött csak kispados az olasz klubnál, ezért elképzelhető, hogy a Milan hajlandó lemondani róla.

Mirovic ellen bokszolhat Mike Tyson
ÖKÖLVÍVÁS Bob Mirovic (25 győzelem, 13 vereség, 2 döntetlen) lehet a legendás nehézsúlyú ökölvívó, Mike Tyson ellenfele június 20-án, Washingtonban. A mérkőzés létrejöttéhez mindössze annyi kell, hogy az ausztrál színekben szereplő Mirovic március 12-én legyőzze a német Timo Hoffmant.

Maradona fogyás előtti műtéte
LABDARÚGÁS Gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre Diego Maradonán. Az argentin futballzsenit azért kellett megoperálni, mert túlsúlya már az életét is veszélyeztette. A beavatkozásra egy kolumbiai klinikán került sor. Maradona jelenleg 120 kiló, de az elkövetkezendő hónapokban a műtétnek köszönhetően sokat fogyhat.

Rogyonenko váltja a legendás Arkajevet
TORNA Andrej Rogyonenko lett az orosz tornaválogatott új szövetségi kapitánya. A korábban Kanadában dolgozó edző a legendás Leonyid Arkajevtől veszi át az irányítást. Arkajev 22 éven át állt a válogatott élén, ám a sikertelen olimpiai szereplés, önkényes vezetői módszereit ért bírálatok miatt lemondott tisztségéről.

José Mourinho kívánsága teljesült
LABDARÚGÁS Az UEFA teljesítette José Mourinho, a Chelsea vezetőedzője kérését, így Pierluigi Collina vezeti a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés visszavágóját. Mourinho az első találkozó után keményen kritizálta Anders Frisk svéd bírót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!