Hírek

2005.02.12. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Biatorbágy Emlékezés

A község ma is élő kapcsolatot tart fenn a kitelepítettekkel, akik rendszeresen hazalátogatnak. A Német Kisebbségi Önkormányzat szervezésében a gyászos évfordulóról koszorúzással egybekötött megemlékezést tartanak vasárnap
a faluházban. (vs)

Budaörs Nemzetiség

A városi klub a helyszíne a Német Nemzetiségi Önkormányzatok Megyei Szövetsége ma 10 órakor kezdődő, idei első közgyűlésének. (vs)

Érd Számítástechnika

Sikeresen pályázott és 540 millió forintot nyert a város informatikai fejlesztések megvalósítására. Ebből az összegből Csőzik László alpolgármester szerint mindent meg lehet valósítani, amit a számítástechnika mai színvonala lehetővé tesz. A pályázati pénzhez az önkormányzatnak tízszázalékos önrésszel kell hozzájárulnia. (vs)

Göd Költségvetés

A város önkormányzatának pénzügyi bizottsága február 15-i ülését a polgármesteri hivatal tanácstermében tartja. A tervezett napirendi pontok közül a legfontosabb a 2005. évi költségvetési rendelet megalkotása. (vs)

Gödöllő Gyógyszertári ügyelet

Február 14-ig még az Egyetem téri Egyetemi patika látja el az ügyeletet. Ezt követően február 21-ig a Szabadság úti Besnyői gyógyszer tár látja el a városban az ügyeletet. (vs)

Nagykőrös Diáktanácskozás

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Agrármarketing Centruma és a Toldi Miklós élelmiszer-ipari középiskola február 12-én országos tudományos diákkonferenciát rendez az iskolában. (vs)
 
Nagymaros Bál

A nyolcadikosok palotásával kezdődik ma este a Kittenberger Kálmán Általános és Művészeti Iskola által rendezett alapítványi bál a művelődési házban. A nyitótánc után napjaink kedvelt tánczenéje szól majd a résztvevőknek. (vs)

Százhalombatta Haladék

A társasházaknak 2004. december 31-ig kellett megalkotni és
a földhivatalhoz eljuttatni a szervezeti és működési szabályzatot. A határidőt többen nem teljesítették, részükre az illetéktörvény egészen 2005. június 1-jéig haladékot ad.

Törökbálint Hozzájárulás

A település 2000 óta a Budaörsi Rendőrkapitányság három alkalmazottjának költségeit magára vállalta. A szerződés április végén lejár. A rendőrség kérésére az önkormányzat újabb évre megköti a támogatási szerződést, amelyre évente hatmillió forintot biztosít. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!