Hírek

2005.02.03. 09:06

Keane Vieirával perelt

Már a játékoskijáróban elkezdődött kedd este az Arsenal–Manchester United rangadó. A pályán csak tovább forrtak az indulatok, Silvestre-t kiállította a játékvezető, amiért lefejelte Ljungberget. A mérkőzést végül a vendégek nyerték.

Szabó Tamás

A szokásoknak megfelelően szikrázó 90 percet hozott össze az Arsenal és a Manchester United. A felek már a játékoskijáróban elkezdték a meccset, Patrick Vieira állítólag megfenyegette Gary Neville-t. A manchesteri hátvédet a csapatkapitány, Roy Keane védte meg. – Senkit sem fenyegettem meg – védekezett a lefújás után Vieira. – Szóváltásba keveredtem Keane-nel, de több nem történt. Különben is, Neville kemény srác, ha kell, megvédi magát. Neville elmondta, valóban történt némi közjáték, de nem befolyásolta a játékát. – Nem volt jelentősége a történteknek, mindenesetre csalódással töltött el – mondta Neville. – Egyébként a győzelem ellenére sem élveztem a meccset. Számos olyan dolog törént, ami nem való futballpályára. Keane is reagált a történekre, az ír játékos a kezdés előtt hevesen reklamált a játékvezetőnél. – Vieira jóval magasabb Neville-nél, gondolta, könnyen elbánhat vele – magyarázta Keane. – Mondtam neki, hogy inkább velem szórakozzon. Szerencsére nem csak erről szólt az angol élvonal 25. fordulójának rangadója. A nézők hat gólt láthattak, az Arsenal kétszer is vezetett, de nem tudta megőrizni előnyét. A manchesteri Ronaldo két gólt szerzett, ő volt a mérkőzés hőse, csapata végül 4-2-re nyert a Highbury-stadionban.

A mérkőzést végül a vendégek nyerték. Szabó Tamás -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!