Hírek

2005.02.08. 06:05

A Pilisszentiván ismételt

BAMA

A hétvégén Dunakeszin befejeződött IV. Drenco Sport Pest Megyei Futball7vége 2002 óta íródó történetében először ismételt
a címvédő. A megyei II. osztályú Pilisszentiván valamennyi mérkőzését megnyerve, százszázalékos teljesítménnyel győzött. Ráadásul soraiból került ki a gólkirály is, a tíz gólt szerző Brand-huber Tamás személyében. Öszszességében elégedett lehet a döntőben botló Dunaharaszti gárdája is, amely a négyes döntőben külföldi útja miatt nélkülözte szakvezetőjét, Króner Pétert. A torna során egyetlen vereséget szenvedett. A névadó DRENCO-cég jóvoltából 340 ezer forint összdíjazású tornán az első négy helyezett mellett a gólkirály is vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb.
Az idén immáron öt hétvégén át tartó Futball7vége záró eseményére február 12-én, a dunakeszi sportcsarnokban kerül sor, amikor a III. Errea Regionális Futball7vége – négy megye teremdöntője keretében megmérkőzik egymással az idei budapesti győztes Rákosliget, a Somogy Sportja-SLASZ Kupa-győztes Felsőmocsolád, a tavalyi regionális bajnok, Nógrád megyei Érsekvadkert és a Pest megyében duplázó Pilisszentiván. 

A torna végeredménye
1. Piliszentiván
2. Dunaharaszti
3. Délegyháza
4. Ráckeve-Szigetszentmárton

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!