Hírek

2004.12.04. 06:43

Letartóztatták a makói kettős emberölés tettesét

Nagy E. D.

Elfogta a rendőrség a makói kettős gyilkosság tettesét, ám magyar állampolgárságán kívül nem árulnak el róla semmit. Ezt is feltehetően csak azért közölték, mert korábban felmerült, hogy a 78 éves anyával és 51 éves lányával egy román állampolgár végzett. Hasonló bűncselekményre évekkel ezelőtt már akadt példa, a helybeliek ezért gyanakodtak külföldire. A tettes állítólag a környéken élt. A település közismert autókereskedőjének édesanyját és húgát, úgy tudjuk, nem csak megölte a gyanúsított, de ki is rabolta. Információinkat azonban – a nyomozás érdekeire hivatkozva – nem erősítette meg a rendőrség. A gyanúsítottat csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte a Szegedi Városi Bíróság.

Felmerült az is, hogy az elkövető elsődleges célpontja nem a két helybeli nő volt, hanem a ház másik felében működő valutaváltó. Egy biztos: mindkét áldozatával végzett. A holttesteket egy, a lakásba érkező rokon találta meg. Ő értesítette a hatóságokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!