Hírek

2004.12.01. 00:22

Kitti nem vonult börtönbe

Nagy László

Hiába várták tegnap Kaposváron a somogyi büntetés-végrehajtási intézetben Simek Kittit. A nevelőapja meggyilkolásáról elhíresült lány nem vonult be a börtönbe. November 30-án kellett volna Simek Kittinek megkezdenie büntetése letöltését. A bulvárlapok fotósai már kora reggel a börtönkapuban várták érkezését. Kitti azonban nem jelentkezett. Jóformán az utolsó pillanatban a köztársasági elnökhöz fordult kegyelemért, és kérelme elbírálásáig haladékot kapott, nem kell börtönbe vonulnia. – Mindent egy lapra tettünk fel, már csak az elnöki ke-
gyelemben bízhatunk – mondta Kitti. Édesanyja hozzátette: lánya már régen megbűnhődött tettéért. Ennél többet azonban egyikük sem volt hajlandó elárulni, mondván: a hírverés már eddig is éppen eleget ártott ügyüknek.
A 16 éves Kitti nyáron egészséges kislánynak adott életet. Elmondta: a kis Lívia jól van, szépen gyarapszik. Végigalussza az éjszakákat, legalább neki nyugodt az álma a családban. Kitti rákos anyjának állapota annál aggasztóbb, ő ismét kórházi ápolásra szorul. Ha Kitti nem kap kegyelmet, akkor a börtönévek alatt a babára annak édesapja vigyáz majd.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!