Hírek

2004.11.17. 07:14

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Megduplázott támogatás Az ifjú házasoknak első otthonuk megteremtéséhez nyújtott vissza nem térítendő egyszeri támogatást felemeltea város önkormányzata. A tavalyi 150 ezer forint helyett idén ősztől ezen a címen 300 ezer forinthoz juthatnak. (vs)

Gödöllő Regionális együttműködés A Gödöllő és Környéke Regionális Turisztikai Egyesület és a Jászsági Vendéglátók Egyesületének idegenforgalmi bizottsága a két régió együttműködése erősítésére tegnap a jászberényi művelődési központban nyílt ülést tartott. A szakértők bemutatták a térségek kulturális és turisztikai értékeit. (vm)

Érd Kész a kábel Folyamatosan adta át az új kábeltelevíziós hálózatot az üzemeltető a város területén. Az idei beruházásoknak köszönhetően közel tízezer háztartás számára vált lehetővé a csatlakozás. Az utolsó terület átadása a napokban történt meg. (vs)
Nagykáta Költözik a könyvtár Háromszázmillió forintot nyert pályázaton új városi könyvtár létrehozására az önkormányzat. A régi épületet állapota miatt bontásra ítélték. Az elnyert pénzből a jelenlegi Pártok Házát alakítják át kulturális létesítménnyé. (fm)

Pilisvörösvár Nyári tervek A város pályázik a balatoni tábor felújítása érdekében. A 3,3 milliós önrészt el is különítették. (vs)

Tápiószentmárton  Álláslehetőségek A Pest Megyei Munkaügyi Központ munkatársai tegnap a Kincsem Park konferenciatermében tanácskoztak. Elsősorban Nagykáta térségének munkaerő-piaci sajátosságairól és a megváltozott munkaképességűek álláslehetőségeiről volt szó. (vm)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!