Hírek

2004.10.22. 01:29

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Kolbásztöltő versenyen indulnak a honatyák
Domokos László vasárnap a békéscsabai Kolbászfesztiválra megy. A fideszes képviselő ötödször vesz részt az eseményen. Idén 300 csapat indul, Domokos képviselőtársával, Babák Mihály szarvasi polgármesterrel együtt tölti majd a kolbászt. A csapatok 10 kiló húst kapnak, amit maguk ízesítenek, kevernek, és végül betöltenek. Domokoséknál hagyomány a disznóvágás, régebben nagyapjával minden télen leöltek egy-egy hízót.

Pettkó András nem hagyott fel a kertészkedéssel
Az MDF-es képviselő politikusi pályája előtt a vám- és pénzügyőrségnél volt kertész. Nagyon szerette a munkáját. Hétvégéken ma is szívesen segít kertépítéssel foglalkozó barátainak a tervezésben és a kivitelezésben egyaránt. Nagyon jót tesz egy kis testmozgás a parlamenti munka után. Pettkó otthon nem kertészkedik, mivel még mindig egy újpesti panelház tizedik emeletén lakik feleségével és két fiával.

Kolber István a Balaton szerelmese, és festeget
Kolber István, a regionális fejlesztésekért felelős tárca nélküli miniszter amióta az eszét tudja, a Balaton szerelmese. Szenvedélyesen gyűjti a tóról szóló régi írásokat. A Balaton Fejlesztési Tanács elnökeként sok értékes ereklyéhez is hozzájutott. Ha nagy ritkán van egy kis szabad ideje, akkor rendszerezi a kincseit. Eztaz időt azonban Emmától,a tíz hónapos unokától és a festéstől lopja el.

Szita Károlyra utaznak  a játékvezetők
Szita Károly, a Fidesz önkormányzati kabinetjének vezetője vezérszurkolója a kaposvári kosarasoknak és a focistáknak. A játékvezetők is tudják: kíméletlen kritikusra találtak a somogyi megyeszékhely első emberében. A sípmesterek már többször is fontolgatták: kivezettetik a nézőtérről. Erre eddig nem került sor. Tudják róla: él- hal a sportért, s aktív versenyző korában is fanatizálta csapatát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!