Hírek

2004.10.25. 08:35

HÍRsáv

BAMA

Szűcs Lajos második gólja
A Ferencváros könnyedén nyert a Pápa ellen. Érdekesség, hogy az öt találatból egyet a kapus Szűcs Lajos ért el. Ezen az őszön ez volt a második büntetőből elért gólja. Szűcs Lajost a házi góllövőlistán csak négy mezőnyjátékos előzi meg, az ötgólos Bajevszki és Vagner, valamint a három találatnál tartó Rósa és Sowunmi.

Détári Lajos eltiltaná a partjelzőt
Détári Lajos először vezette csapatát élvonalbeli mérkőzésen a Honvéd ellen. Sokáig úgy tűnt, hogy a Nyíregyháza sikeresen távozik a Bozsik-stadionból. A fordulópont a 84. percben volt, amikor a bíró vitatható büntetőt ítélt a kispestiek javára. Döme tiltakozott, ezért a játékvezető elküldte a kispadról. Összetűzésbe került a partjelzővel is, akit az egykori világválogatott szerint örökre el kellene tiltani.

Meglepő kaposvári siker Győrben
Az újonc somogyi gárda kitett magáért. Többször is lekontrázta a hazaiakat, és Kardos első őszi góljával megszerezte a győzelmet. A Győr továbbra is gyengélkedik, már 280 perce képtelen volt gólt elérni.

A Zalaegerszeg otthon félelmetes
A zalaegerszegiek hazai mérlege elképesztő: öt mérkőzés, négy győzelem, egy döntetlen és 10-0-s gólkülönbség. A Vasas ellen ugyan szoros volt a meccs, de a hazaiak kihasználták a kínálkozó lehetőségeket. Még az is belefért, hogy a 19. percben Sebők József büntetőjét Posza Zsolt kivédte.

Bárányos Zsolt nagy napja
A Sopron ezúttal a szebbik arcát mutatta, a két gólt is szerző Bárányos vezérletével biztosan győzött a Pécs ellen idegenben. A hazaiak az utolsó hét percben játszottak igazán jól, ekkor szerezték két góljukat.

Menetel a Fehérvár,  s ezt a Csaba bánta
A Fehérvár gárdája legutóbb a negyedik fordulóban kapott ki, és most a Békéscsaba fölényes legyőzésével tovább javított a kedvező mérlegen. Ezzel megszakadt egy sorozat, hiszen a legutóbbi három alkalommal a csabaiak nyertek a sóstói stadionban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!