Hírek

2004.10.23. 00:09

Csillagok

BAMA

Udvarostól film és cd a szinglilétről
Udvaros Dorottya kölcsönzi hangját Bridget Jonesnak. A legújabb hírek szerint a Helen Fielding sikeres regényéből készült film második része is népszerű lesz. A mozinézők is hamarosan láthatják a kicsit ducira hizlalt Renee Zellwegert. Még egy érdekesség, cd-n is kapható lesz Udvaros Dorottya monológja a szinglilétről, a rádióban futott műsort rögzítették lemezre.

Ma már nevetnek az akkori kínokon
S. Nagy István és Gyurkovits Tibor gőzerővel dolgozik közös darabjukon. A szövegíró és az író tizenkét évvel ezelőtt egy kórházban, egy kórteremben feküdt szívinfarktussal. Most kórházi horrormusicalt készítenek a régi történetből.

Zséda a Motel című daltól vár sikert
Zséda újabb lemezzel jelentkezik. Zsédenyi Adrienn, amióta kiszállt csapatából, elég termékeny. Korábbi cd-jéről, igaz, egy dal lett sláger, a Szeress most! Majd meglátjuk a Zséda-vue című lemezen lesz-e hasonló. A cd november elején kerül az üzletekbe, a lemezbemutató koncert november végén lesz a Kongresszusi Központban.

Koltai karácsonyra szánja a Világszámot
Koltai Róbert Világszám című készülő filmjébe többször is beleszólt az időjárás. Pontosabban a meteorológusok hibás előrejelzése. Ettől függetlenül mégis elkészült a film, már csak az utómunkálatok vannak hátra. A bemutatót december végére tervezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!