Póló

2024.05.26. 16:06

Vereséggel búcsúzott az idénytől a TVSE

A vízilabda OB1.B utolsó fordulójában egy mindkét együttes számára tét nélküli mérkőzésre utazott Hódmezővásárhelyre a TVSE együttese. Az eredménykényszer hiánya rá is nyomta a bélyegét a találkozóra.

Kemma.hu

A Hódmezővásárhely legyőzte a Tatabánya (fehér sapkában) csapatát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Némiképp foghíjas kerettel és meglehetősen szezonvégi hangulatban utazott az Alföldre a Tatabánya. Így azután, amitől a vendégek szakvezetője tartott, be is következett. Álmosan, gyámoltalanul kezdtek a vízművesek. Ezt pedig a házigazdák – különösen az első negyedben – ki is használták. A tetemes hazai előny aztán meg is adta a mérkőzés alaphangulatát. A TVSE-nek mindössze annyira futotta az erejéből, hogy üldözze ellenfelét. A tényekhez tartozik, hogy külön motivációja egyik csapatnak sem volt, mivel a Tatabánya – akár győz, akár veszít – a kilencedik helynél nem léphetett előre, míg a vásárhelyiek is elkerülték már a kiesés rémét. Ennek dacára a HVSC egyértelműen jobban akart, és ez a végeredményben is megmutatkozott.

Vereséggel búcsúzott a TVSE (fehér sapkában) az idei szezontól
Vereséggel búcsúzott a TVSE (fehér sapkában) az idei szezontól
Fotó: Hagymási Bence / Forrás: 24 Óra

Gebauer Lajos: - Igyekeztem felrázni a társaságot a meccs előtt, de úgy tűnik a mentális és fizikai fáradtságot nem tudták legyőzni, így pedig a „Hódmező” legyőzése sem sikerülhetett. Kár érte, jó lett volna győzelemmel búcsúzni a pontvadászattól.

Vízilabda OB I. B, férfi, 26. forduló
HVSC – Tatabányai Vízmű SE 11-6 (3-0, 2-2, 3-2, 3-2)
Hódmezővásárhely, 200 néző, vezette: Pásztor A., Berki A.
Tatabánya: Cseh – Niklász 1, Pető 2, Várnagy M. 1, Fekete B., Vajda, Kósi Kelly 1. Csere: Galler 1, Kovács P., Végh L., Németh A., Tátrai. Edző: Gebauer Lajos.
Kihasznált emberelőny: 4/3, illetve 6/3.
Gól ötméteresből: 1/0, illetve 2/1.
Kipontozódott: Liubinsky (HVSC).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában