Atlétika

2024.05.28. 11:48

Kiemelkedő eredményeket produkáltak a TSC atlétái

Budapesten, a Bronze Tour versenyen vetették be tehetségüket a tatabányai sportolók. A TSC indulói kitettek magukért az eseményen.

Kemma.hu

Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Mindent beleadtak a TSC sportolói Budapesten. A Bronze Tour verseny távolugró számában Lesti Dia győzelmet aratott, a szintén nagyon tehetséges Rózsahegyi Bori pedig az ötödik pozícióig jutott, míg Molnár Viktória a kilencedik helyet szerezte meg. Rózsahegyi Bori csak egyetlen centiméterrel maradt el egyéni legjobbjától, mindemellett Tatabányai Sport Clubtól három induló a legjobb tízben zárta le a napot, ami igen kiemelkedőnek tekinthető. Lesti Dia elmondása szerint kissé fáradtan érkezett meg a megmérettetés helyszínére, hiszen pénteken Besztercebányán tesztelte tudását. A 652 centiméteres ugrással egyéni csúcsot döntött, ám véleménye szerint még volt benne teljesítmény. Henyecz László, Rózsahegyi Bori edzője szerint tanítványa kirobbanó formában van, erős és gyors, ami sok mindenre reményt kelthet. 

Budapesten, a Bronze Tour versenyen vetették be tehetségüket a tatabányai sportolók. A TSC indulói kitettek magukért az eseményen.
Szép eredményeket értek el a TSC atlétái
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

 A további tatabányai eredményeknél a 400 méteres kategóriában Füleky Dorottya a negyedik, ugyanebben a számban a férfiaknál Wahl Zoltán pedig az ötödik helyezést érte el. A versenyzők edzője Bartha Attila és Karlik Pál. A férfi távolugrók között Gerics Roland kisebb sérüléssel indult el, ám így is nyolcadikként végzett. felkészítője Kiss Tibor volt.

Atlétika, Bronze Tour verseny, Budapest

TSC eredmények:

Női távolugrás:

  • Lesti Dia (6,52 méter) - 1.
  • Rózsahegyi Bori (6,37 méter)  - 5.
  • Molnár Viktória (5,87 méter) - 9.

    Női 400 méteres síkfutás:
  • Füleky Dorottya (55,00 másodperc) - 4.

    Férfi 400 méteres síkfutás:
  • Wahl Zoltán (46,84 másodperc) - 5.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában